BIOVIL

BIOVIL TÖRTÉNETE 

BIOVIL- BIO VILÁG NŐKNEK

Amikor az ember szembesül azzal, hogy nem elég az, amit megeszik, amivel táplálja magát, mert a testének többre van szüksége, különben csak vészharang módjára üzemel, kilátástalan, elkeserítő módon elkezdi keresni a kiegészítő terápiákat, esetleg alternatív módokat, utánaolvas, hogy mi miért jó, mi mivel van összefüggésben, akkor rájön, hogy a mai világban táplálékkiegészítők nélkül nehezen tudja elérni az egyensúlyi állapotot.

Így történt ez velem is.

Kutattam, hogy mi lehet a legjobb, mivel működik még jobban a testem, milyen vitaminokat, táplálékkiegészítőket kell szedni. Ekkor találtam meg azokat a termékeket, melyeket a BIOVIL oldalán is teljes szívből ajánlok a vásárlóim számára, hiszen tudom, hogy minőségi alapanyagból készített termékeket kínálok, amik nekem is segítettek.

Úgy érzem, hogy a testünk működésének a megértése még sokáig tart, talán örökké, hiszen folyamatosan változik, de hatékony táplálékkiegészítőkkel sokat tehetünk a már korábban kialakult hormonális zavarok gyógyításáért.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy igazán hatékony megoldást nyújtó, válogatott, minőségi alapanyagból készített termékre, várlak szeretettel.

A termékek forgalmazása mellett egyéb kiegészítő terápiák bevonásával, bemutatásával is keresem az utat, mely a női hormonrendszer egészségét adja, hiszen ha az rendben van, a hétköznapi élet nehézségeit is könnyebben vesszük.

HITVALLÁS

Hiszek testünk erejében, hogy jól csinálja a dolgát! De szükséges támogatnunk ebben.

KÜLDETÉS

Küldetésemnek érzem a nők egészségének a védelmét, különös tekintettel a hormonrendszer védelmét.

Ránk nőkre háruló feladatok sokasága, az átélt mindennapi stressz nem kedvez a hormonális egészségnek. Mi nők képesek vagyunk falakat megmozdítani, kiállni sok dolog mellett, de néha elfelejtünk magukért tenni. Erre szeretném felhívni a figyelmet.

A BIOVIL küldetése, hogy női hormonrendszert támogató kiváló minőségű táplálékkiegészítőket forgalmazzon azon nők számára, akik mióma, endometriózis, pcos, ir, vagy egyéb hormonális problémákból adódó betegségekkel küzdenek!

POZÍCIÓ
Válogatott, magas hatóanyagtartalmú táplálékkiegészítők, elérhető áron.

Webshopomban elsősorban olyan táplálékkiegészítőket találsz, melyek a női hormonrendszer egyensúly zavarában nyújtanak segítséget.

Arra törekszem, hogy minél természetesebb, test számára könnyen feldolgozható hatóanyagokat tartalmazó táplálékkiegészítőket kínáljak Nőknek, a hormonrendszerük egészségének a megőrzése érdekében.

BIOVIL