SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁS:

A webáruházunkban megrendelt termékek kiszállítása a FOXPOST és GLS csomagküldő szolgáltatásokon keresztül történik.

Szállítási díj: 900,- Ft. 

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

CSOMAGAUTOMATÁN KERESZTÜL- FOXPOST:
A Foxpost egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód, amellyel a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban veheti át a csomagját, de kérheti a házhoz szállítási módot is.
Csomag állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: emailben értesítjük arról, amikor átadjuk a FOXPOST-nak a csomagját, ők kiszállítják az Ön által választott automatába és küldenek Önnek egy sms-t, amely egy egyedi nyitókódot tartalmaz. Csupán ezt a kódot kell beütnie az automata érintőképernyőjén ahhoz, hogy a megfelelő rekesz ajtaja kinyíljon és kézhez vehesse a vásárolt termékeket. Minderre három nap áll rendelkezésre, eddig tárolódik a csomag az automatában.
Csomagjának útját egyszerűen nyomon tudja követni, ha az emailben küldött csomagszámot begépeli.
FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vette át) a csomagot is ingyenesen visszaküldheti: ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheti az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.
Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata áll rendelkezésére, az alábbi listában tudja megkeresni az Önhöz legközelebb esőt:
https://foxpost.hu/csomagautomatak

 

CSOMAGPONTON KERESZTÜL- GLS:
GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt, amikor megérkezett a csomag a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át csomagszámmal és érvényes személyi okmány felmutatásával.
Számos üzletben bankkártyával is fizethet. Keresse az erre vonatkozó információt a GLS CsomagPont térképes keresőben.
GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag.Gyors átvétel.
Csomagját gyorsan és egyszerűen átveheti az Ön által kért GLS CsomagPonton. Akadályoztatása esetén az Ön meghatalmazottja csomagszámmal és érvényes személyi okmánnyal átveheti csomagját.
https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL- GLS:
A GLS csomagküldő szolgáltatáson keresztül választhatja a házhoz szállítás lehetőségét. Ebben az esetben sem kell Önnek egész nap otthon várakoznia, a futárszolgálat értesítés küld Önnek, hogy mely napon, mely időintervallumon belül tudja átvenni a csomagját!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
A webáruházban rendelt termékek személyes átvételének lehetősége biztosított (előre egyeztetett időpontban) az alábbi címen:

8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton utca 93.