Tavaszi megújulás

IMMUNVÉDELEM

Az emberi immunrendszer egy összetett hálózat. Arra szolgál, hogy leküzdje a patogéneket, így a baktériumokat, vírusokat, parazitákat és gombákat, eltávolítsa a szervezetből az idegen anyagokat, de a szervezet saját, hibás sejtjeinek lebontására is szolgál.

A külső környezeti hatások gyengítik immunrendszerünket, így folyamatos támogatásra van szüksége!

Tegyünk érte! 

Minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz!

A hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva!

 

GAL D3-vitamin

A D3-vitamin kétségkívül a legfontosabb, amit pótolni érdemes mindenkinek az egészsége megőrzése érdekében, hiszen gyakorlatilag mindenki a hiányában szenved.

A leggyakoribb betegségek egyik fő oka a D3 hiánya.

Az optimális D3-vitaminszint esetén nehezebb elkapni az influenzát és egyéb fertőzéseket, illetve azok gyorsabb és enyhébb lefolyásúak, ha elkaptuk.

GAL D3-vitamin

A D3-vitamin kétségkívül a legfontosabb, amit pótolni érdemes mindenkinek az egészsége megőrzése érdekében, hiszen gyakorlatilag mindenki a hiányában szenved.

A leggyakoribb betegségek egyik fő oka a D3 hiánya.

5/5

Kiemelt védelem

A LipoCell® C-vitamin liposzómákba (mikroszkopikus kapszulákba) zárt C-vitamint tartalmaz, amely jelentősen megnövelheti az aktív hatóanyagok felszívódását a bélrendszerben. A termékben található bioflavonoid szintén jelentős mértékben hozzájárulhat a C-vitamin biológiai hasznosulásához, melyre már Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas magyar orvos is felhívta a figyelmet.

Egy kis kényeztetés...

WTN Hialuronsav Komplex

A WTN hialuronsav kapszula bőrfeszesítés növelésére biztosítja a nélkülözhetetlen tápanyagokat bőröd számára! Mindezek belülről fejtik ki csodás hatásukat, és hatékonyan ápolják-táplálják ismét üdévé váló bőröd.
Ízületek védelme
Hormonrendszer
Untitled Design (23)
Csomagajánlatok

Vásárlói vélemények

” A legjobb termékek egy helyen. Nem csalódtam még bennük. Ínhüvelygyulladás miatt kerestem hatékony megoldást. A Gal porckomplex valóban segített. Ha valamelyik nap nem veszem be, éjjel nem tudok aludni, annyira fáj a csuklóm.”

Tünde, Budapest

“Már nem tervezek babát, de mindig terhes vitamint szoktam szedni, több hatóanyag van benne. Köszönöm a babaváró vitamint!”

K.Ida, Veszprém