A legszebb pillanatokért

Egyedüli, megismételhetetlen. Vágyunk rá és mindent megteszünk érte! 

Terhesség gondolata még épp csak ott van a fejünkben, mikor már érdemes arra is figyelni, hogy a testünk mit üzen, mire van szüksége. Milyen a ciklusunk, milyen állapotban van a hormonrendszerünk, és milyen a lelkiállapotunk… Ezek mind befolyásolják a sikeres terhességet!

A legszebb pillanatokért

Egyedüli, megismételhetetlen. Vágyunk rá és mindent megteszünk érte! 

Terhesség gondolata még épp csak ott van a fejünkben, mikor már érdemes arra is figyelni, hogy a testünk mit üzen, mire van szüksége. Milyen a ciklusunk, milyen állapotban van a hormonrendszerünk, és milyen a lelkiállapotunk… Ezek mind befolyásolják a sikeres terhességet!

A hormonrendszer alappillére a progeszteron-ösztrogén egyensúlya. Ezek felborulása számos rendkívül kellemetlen tünetet produkálhat.

Az egyensúly visszaállításában, a ciklus rendezésében nagy segítségünkre lehet a Ciklusbarát krém.

WTN Ciklusbarát krém kulcsösszetevője a vad yam gyökér kivonat. Ez a hatóanyag legfőképp nőgyógyászati problémák terén fejti ki áldásos hatását.

 

A progeszteron krém

A progeszteron a ciklus második felében dominál, a ciklus első felében az ösztrogéné a szerep. A progeszteron megfelelő szintje, illetve az ösztrogén/ progeszteron optimális aránya a következő ciklusra is igen nagy hatással van. Ezért is lényeges, hogy mindkét hormonszintet támogassuk.

Ebben segít a progeszteron krém!

Érdemes megjegyezni, hogy a progeszteron három módon csökkenti a szervezet tesztoszteron szintjét. Gátolja az 5-alfa reduktázt, blokkolja az androgén receptorokat, és csökkenti a luteinizáló hormont (LH), így csökkentve a petefészek LH stimulációját a tesztoszteron előállításához. 

Próbálja ki Ön is!

CSOMAGAJÁNLATOK

Bizonyos egészségügyi problémák esetén szükség van további kiegészítésre, legyen az

 *PCOS, 

*MIÓMA, 

*ENDOMETRIÓZIS,

*INZULINREZISZTENCIA,

*RENDSZERTELEN CIKLUS,

*PAJZSMIRIGY PROBLÉMA. 

Csomagajánlatok együtt hatékonyabb megoldást nyújtanak!

Vásárlói visszajelzés:

“Terhességem alatt végig szedtem a vitaminokat, főleg a GAL Babaváró vitaminját, ez nem volt kérdés. Aztán nem indult be a szülés, befektettek. Mellettem feküdt egy kedves lány, aki a terhesség közepén járt, kérte, hogy javasoljak terhesvitamint, mert ő még nem szed. Meglepődtem. Van ilyen? Úgy tűnik igen. A BIOVIL oldalát bátran mertem ajánlani, a legjobb vitaminok egy helyen!”

Molnár Katalin, Győr “

GAL Q10 koenzimes lazacolaj

WTN C-Vitamin Ultra

A magnézium fontosságáról:
A terhesség során könnyebben kialakulhatnak a magnéziumhiány tünetei, mivel a kismamáknak is több magnéziumra van szüksége a megszokottnál. A terhesség alatt fellépő magnéziumhiány tünetei is a gyakrabban jelentkező izomgörcsök, illetve a hasfal szokatlan keményedései lehetnek. A magnézium pótlása terhesség alatt segíthet az idő előtt jelentkező méhösszehúzódások enyhítésében. Ugyanakkor a várandósság során a magnézium tabletta és a magnézium pezsgőtabletta szedése csak a szülést megelőző 3-4 hétig javasolt, mivel a magnézium izomlazító hatása révén a szülés folyamatát lassíthatja.

Hormonrendszer támogatása
kiemelten fontos

Támogatjuk immunrendszerünket, védjük a bőrünket, közben elmarad a hormonrendszer megóvása. 

A hormonrendszernek is szüksége van igazán hatásos termékekre!

Segítsük munkáját, meghálálja!

Untitled Design (2)

AJÁNLOTT TERMÉKEK

Untitled Design (2)

BLOG