BIO ÚJ-ZÉLANDI BÚZAFŰ KAPSZULA 60DB BIOMENÜ

A búzafű egyszerre méregtelenít és növeli az energiaszintünket.

2 029 Ft

BIO ÚJ-ZÉLANDI BÚZAFŰ KAPSZULA 60DB BIOMENÜ

A búzafű egyszerre méregtelenít és növeli az energiaszintünket.

2 029 Ft

Hiszek testünk erejében, hogy jól csinálja a dolgát!

De szükséges támogatnunk ebben!

Leírás

A BioMenü Új-zélandi BIO BÚZAFŰ kapszulát Canterbury Biogazdaságaiban termesztik. Ez a “Folyékony arany” az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős. Segíthet az emésztésben és a belső szervek működésében. Az emésztőrendszerben hatékonyan segítheti a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában. Magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet. A búzafű bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyök fogó, mely jelentősen lelassíthatja a sejtöregedést. A lúgosító kúra, a méregtelenítés és a salaktalanítás nélkülözhetetlen eleme. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, fogyasztása kedvezően befolyásolhat számos allergiás tünetet, többek közt a parlagfű allergiát is.

 

Összetevők: 100% bio búzafű (triticum aestivum); hidroxipropil-metilcellulóz alapú 0-ás méretű kapszula, 100% hipromellóz
Tartalom: 60 db 500 mg-os kapszula  ~ 10-30 adag, 1 adag: 2-6 kapszula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO ÚJ-ZÉLANDI BÚZAFŰ KAPSZULA 60DB BIOMENÜ” értékelése elsőként
Untitled Design (2)
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Untitled Design (2)

AJÁNLOTT TERMÉKEK

Untitled Design (2)
Magadra is gondolj! Szükség van Rád!
Untitled Design (2)

CSOMAGAJÁNLATOK